У Києві вперше виступить дует Disclosure: названа дата

У березні наступного року в столицю України приїде Disclosure - британський дует, який складається з двох братів — Гая і Говарда Лоуренсів, який виконує музику в жанрах електроніки та герідж. Музиканти виступлять у клубі Stereoplaza.

Відомо, що 16 березня 2022 року свій альбом Energy киянам і гостям столиці приїде презентувати Disclosure. Електронний дует записав нові треки в період карантину та згідно зі словами критиків, цей альбом, мабуть, може стати самим танцювальним 2020 року. І тепер брати готові представити його всьому світу. Disclosure виступатимуть вперше в столиці України й квитки на їх концерт надійдуть у продаж вже на цьому тижні, 10 вересня.

Відомо, що дует був номінований на музичну премію "Ґреммі" за свій перший альбом Settle. Більш того, номінантами Ґреммі вони ставали з кожною наступною своєю платівкою, в тому числі й із актуальним своїм релізом Energy.

Disclosure отримало свою першу значну підтримку на національному радіо після виходу синглу "Tenderly" / "Flow" у січні 2012 року. Брати відомі такими хітами як Latch, White Noise і Holding On. За роки своєї кар'єри вони неодноразово ставали гостями безлічі музичних фестивалів по всьому світу.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в київському" Палаці спорту "24 вересня планується концерт групи" Кіно". Річ у тому, що гітарист Юрій Каспарян неодноразово виступав у анексованому Криму (в Севастополі та Сімферополі). Виступ мав відбутися ще навесні, але його було перенесено через пандемію коронавірусної інфекції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися