У Києві покажуть унікальні ретро-автомобілі: коли і де

Цими вихідними, 17-19 вересня в столиці пройде традиційний фестиваль ретро-техніки під назвою OldCarLand. Відвідувачі зможуть помилуватися унікальними старовинними автомобілями, зібраними з усієї України.

Відомо, що захід відбудеться за адресою: Державний музей авіації імені О.К. Антонова по вул. Медова, 1. Вартість вхідного квитка: 170 гривень.

"Під крилами літаків і гвинтами вертольотів, ми збираємо сотні старовинних автомобілів зі всієї України. Багато з них відіграли неабияку роль в історії й належали відомим людям ", - йдеться в повідомленні.

На OldCarLand можна буде побачити під час руху моделі, яким понад 80 років, старі велосипеди, мопеди, моторолери, мотоцикли й свіжі роботи кращих реставраційних майстерень.

Тема осіннього OldCarLand - "Зроблено в Україні"! На фестивалі будуть машини, з яких починався автопром на території нашої країни, моделі, що стали народними й знаковими для кожної сім'ї.

У програмі фестивалю — презентації вражаючих машин, конкурси водійської майстерності на ретротехніці, конкурс "Елеганції", покази ретромоди, змагання серед дітей на поділених машинах і багато іншого.

Під час проведення OldCarLand діяти десятки різних локацій і масштабних фотозон.

Нагадаємо, що в Національному музеї Тараса Шевченка в Києві проходить виставка "Духовна велич: меморії видатних українців. Наукова реставрація". Проєкт присвячений до 30-річчя Незалежності України.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у столиці в ці вихідні, 18-19 вересня, відбудеться благодійна виставка бездомних кішок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

18 жовтня 2021, 22:00

Мой формат - 1:43, такие https://violity.com/auction/99-legkovye-avtomobili?opts=595

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися