"Подаруй мені дім": у Києві відбудеться виставка безпритульних котів

Благодійний захід спрямований на розвиток притулків для тварин

У Києві цими вихідними відбудеться благодійна виставка безпритульних котів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів заходу.

Виставка безпритульних котів під назвою "Подаруй мені дім" відбудеться 18 та 19 вересня у павільйоні №4 "ВДНГ". Захід організували "Благодійний фонд підтримки безпритульних тварин імені Ірини Тацій" та притулок Ірини Добролюбової. Глядачам обіцяють показати найчарівніших котів, а також гризунів та риб. Кожен зможе знайти свого муркотливого пухнастика та подарувати йому домашній затишок.

Для відвідувачів виставки котів проведуть майстер-класи від грумерів з правильного догляду за шерстю, консультації щодо харчування чотирилапих, а також вікторини та конкурси з розіграшом призів. Окрім того, на виставці можна буде отримати поради від ветеринарних лікарів Київської клініки ветеринарної медицини.

Виставка безпритульних тварин працюватиме з 10:00 до 20:00 на проспекті Академіка Глушкова, 1 ("ВДНГ"). Вартість відвідування заходу для дорослих становить 70 гривень, для дітей від 7 до 14 років — 50 гривень. Зібрані кошти підуть на розвиток притулків для тварин. Безкоштовно відвідати виставку можуть пенсіонери, учасники бойових дій на Донбасі та діти до семи років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрилась унікальна виставка "Світ велетнів". Тематична виставка фігур казкових персонажів працює в Голосіївському парку. На виставці "Світ велетнів" представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів.

Читайте також, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися