У столиці відбудеться фестиваль вина: де і коли

Цими вихідними, 18-19 вересня, в Києві на ВДНГ відбудеться фестиваль вина - Kyiv Food and Wine Festival, на якому відвідувачів чекає багато приємних сюрпризів.

Організатори повідомляють, що на заході буде діяти винний маркет, де будуть представлені десятки українських виноробів, а також імпортні напої зі Старого та Нового світу. Також гостей порадують знаковими українськими та голландськими сирами від крафтових виробників. На фестивалі відвідувачам пропонуватимуть безплатні дегустації вина і сирів, а особливу атмосферу створюватиме музика з живими виступами й діджеями, а також тематичні фотозони й зони відпочинку.

У програмі буде ще багато цікавого, зокрема різні розіграші вина, сирів та інших подарунків від партнерів фестивалю.

Захід розпочнеться о 11.00 на ВДНГ. Вартість вхідного квитка становить 150 гривень.

Нагадаємо, що в наступному місяці жителів столиці запрошують на фестиваль крафтового сиру, на якому можна буде спробувати різні смачні страви, завести нові знайомства і просто добре провести час. Захід, на який з'їдуться понад 60 кращих виробників сиру з усієї України, пройде 2 жовтня на ВДНГ. На фестивалі за звання кращого боротимуться понад 300 видів крафтових сирів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на цих вихідних, 17-19 вересня, в Києві пройде фестиваль ретро-техніки. Відвідувачі зможуть побачити сотні старовинних автомобілів, а також старі мопеди, велосипеди та мотоцикли, яких зібрали з усієї України. На OldCarLand також діятимуть різні локації та фотозони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися