Вхід безкоштовний: киян запрошують на фестиваль сиру

В наступному місяці жителів столиці запрошують на фестиваль крафтового сиру, на якому можна буде спробувати різні смачні страви, завести нові знайомства і просто добре провести час.

Захід, на який з'їдуться понад 60 кращих виробників сиру з усієї України, пройде 2 жовтня на ВДНГ. На фестивалі за звання кращого боротимуться понад 300 видів крафтових сирів.

Всі вихідні на фестивалі буде діяти street food (страви з сиром і без), гастрономія від локальних виробників. На відвідувачів чекають різноманітні конкурси, майстер-класи з сироваріння, дегустації та лекції від сироварів про правильне поєднання сиру. На фестивалі ви дізнаєтеся про цей продукт все.

До слова, вхід на фестиваль - безплатний.

Відзначимо, що крафтовий сир - це продукт, зроблений вручну. Його виготовляють в домашніх умовах або приватних сироварнях. На відміну від сирів масового виробництва, крафтовий забезпечує вишуканий аромат, яскравий смак, який містить в собі тільки натуральні компоненти.

Нагадаємо, що на цих вихідних, 17-19 вересня в столиці пройде традиційний фестиваль ретро-техніки під назвою OldCarLand. Відвідувачі зможуть помилуватися унікальними старовинними автомобілями, зібраними з усієї України. Де пройде захід і яка ціна входу, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в центрі столиці два дні триватиме сімейний фестиваль під назвою "Свій до свого по своє". Організатори обіцяють цікаві розваги для всієї родини, виступи артистів, ярмарки та багато видів відпочинку на будь-який смак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися