Киян запрошують на унікальні художні екскурсії

У жовтні на ВДНГ в Києві пройдуть мистецькі екскурсії мистецтвознавця Євгенії Моляр, на яких всі бажаючі можуть дізнатися багато цікавого про твори, які з'явилися на території комплексу з 1963 року до сучасності.

Екскурсії будуть проводитися 2,3, 16 і 17 числа. Вартість квитка становить 150 гривень. Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1.

Відомо, що маршрут буде охоплювати центральні павільйони з їх декоративними розписами, скульптурними композиціями та керамічними елементами. Гості дізнаються більше про художні техніки, які застосовуються при оформленні будівель і авторів, які працювали над втіленням проектів.

Євгенія Моляр познайомить відвідувачів з роботами, які зараз експонуються на території комплексу: як сучасними артоб'єкти, так творіннями художників минулих років - такі, як скульптура "Бруківка - зброя пролетаріату".

Відомо, що протягом літа художнє й культурне надбання Експоцентру було переосмислено в рамках проекту "ВДНГ надихає". У проекті взяли участь молоді художники й художниці, які створили роботи, присвячені минулому, сьогодення та майбуття комплексу.

Нагадаємо, до Всесвітнього дня туризму, 26 вересня, в столиці України провели безплатні екскурсії по місту.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, в жовтні в столиці пройде фестиваль крафтового сиру, на якому можна буде спробувати різні смачні страви, завести нові знайомства і просто добре провести час. На захід з'їдуться понад 60 кращих виробників сиру з усієї України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися