The New York Times назвало Київ «столицею вечірок в пандемію»

Письменниця Роза Лістер, після перебування в Києві, написала для The New York Times статтю, в якій назвала місто "столицею вечірок в пандемію".

Жінка розповіла, що попри карантинні обмеження, пов'язані з коронавірусною інфекцією, клубне життя в Києві кипить. Вона відвідала один з нічних клубів, куди її запросили туристи-іноземці, з якими вона жила по сусідству. Письменниця зазначила, що зараз андеграундне життя столиці України досягло такої репутації, що вже впевнено конкурує з Берліном. Туди також з'їжджаються поціновувачі вечірок з усього світу.

Роза Лістер зазначила, що туристів приваблюють в Києві низькі ціни, доступність наркотичних речовин, а також безліч підпільних барів і тусовок. Про це їй розповів знайомий з Бельгії, який також приїхав на столичні вечірки. У відповідь на питання, чому в Києві зараз так багато іноземців, він відповів, що "люди в усьому світі люблять вживати наркотики".

А ось жителі столиці розповіли журналістці, що іноземці масово їдуть до Києва, тому що у відповідь на карантинні обмеження сфера розваг стала пропонувати людям секретні вечірки в спеціальних чатах телеграма та навіть тимчасові підпільні бари. Відпочинок в таких місцях нібито дарує любителям подібних розваг приємне відчуття таємної змови.

Нагадаємо, що з 23 вересня Київ і вся територія України перейшла в "жовту" зону епіднебезпеки, тому що рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію різко почав збільшуватися.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що столична влада обіцяє забезпечити посилений контроль за дотриманням обмежувальних заходів в місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися