У Києві пройде виставка фіалок

Рослини для виставки готують справжні колекціонери.

В Києві, в Національному науково-природничому музеї (Археологічний музей) пройде виставка фіалок. Окрім милування чарівними квітами, їх також можна буде придбати. Про це повідомили організатори виставки на своїй сторінці у Facebook.

Рослини для виставки готують справжні колекціонери цих рослин.

На виставці можна придбати квітучі рослини, листочки, дітки та супутні товари – добрива, горщики, грунт для фіалок. А також відвідувачі зможуть отримати поради фахівців, як правильно доглядати за фіалками та іншими кімнатними рослинами.

Виставка пройде з 30 вересня по 3 жовтня в Національному науково-природничому музеї (Археологічний музей), вул. Б.Хмельницького, 15 (м.Театральна). Години роботи: 11:00-18:00 (вхід до 17:30). Вхід вільний.

Як писали "Коментарі", у київському парку Співоче поле відкриється тематична виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Квіткові композиції на любовну тематику створили з понад мільйона бутонів хризантем. З першого жовтня на Співочому полі можна буде побачити квіткові фігури про космічну любов від Місяця до Марса, варіації жуйок "Love is", плюшевих ведмедиків Teddy, човен у тунелі любові, закоханих єдинорогів та Купідона.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися