На Співочому полі у Києві відкриється виставка для закоханих

Киян та гостей міста запрошують на останню цього року квіткову експозицію

У київському парку Співоче поле відкриється тематична виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів останньої цього року квіткової експозиції.

Квіткові композиції на любовну тематику створили з понад мільйона бутонів хризантем. З першого жовтня на Співочому полі можна буде побачити квіткові фігури про космічну любов від Місяця до Марса, варіації жуйок "Love is", плюшевих ведмедиків Teddy, човен у тунелі любові, закоханих єдинорогів та Купідона.

Відвідати виставку квітів під назвою "Історія кохання" можна у Печерському ландшафтному парку до 31 жовтня. Організатори додали, що це остання у цьому році квіткова експозиція на Співочому полі.

До 19 вересня у Києві на Співочому полі працювала виставка квітів, присвячена 30-річчю Незалежності України. Експозиція до Дня Незалежності України була створена з понад 300 тисяч квітів. Картини та 3D-композиції демонстрували відвідувачам сюжети сільського побуту в сучасній інтерпретації. На виставці квітів можна було побачити міфічних тварин і птахів. Родзинкою експозиції були фігури балерин, що танцюють. Всі експонати були зроблені за мотивами творчості української художниці Марії Примаченко.

Нагадаємо, центр Києва прикрасили квітковою інсталяцією "Я люблю Україну". Зізнання у любові до України вже стало популярним місцем для селфі та новою фотозоною для киян і гостей столиці.

Окрім того, у Києві біля Офісу президента України у Києві відкрився ігровий артмайданчик, об’єкти якого створили за мотивами робіт української художниці Марії Примаченко. А під Києвом з’явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік міжнародного аеропорту "Бориспіль". Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися