У Києві на Співочому полі готують нову виставку квітів

Експозиція буде присвячена 30-річчю Незалежності України

У Києві на Співочому полі відкриється нова виставка квітів, присвячена 30-річчю Незалежності України. Про це розповів організатор експозиції Денис Погорєлко, передають "Коментарі".

Експозиція до Дня Незалежності України буде створена з понад 300 тисяч квітів. Картини та 3D-композиції продемонструють відвідувачам сюжети сільського побуту в сучасній інтерпретації. На виставці квітів можна буде побачити міфічних тварин і птахів. Родзинкою експозиції стануть фігури балерин, що танцюють. Всі експонати будуть зроблені за мотивами творчості української художниці Марії Примаченко.

Виставка квітів під назвою "У Всесвіті Марії Примаченко" відкриється на Співочому полі 20 серпня. Відвідати експозицію можна буде до 19 вересня.

З 18 червня до 1 серпня у Києві на Співочому полі можна було побачити диких тварин, зроблених із квітів і декоративних рослин. Щоб створити об’ємні фігури на металевих конструкціях і деревах, організатори експозиції використали понад 500 тисяч квітів-однорічників.

Окрім того, минулого тижня у столиці Національний музей історії України у Другій світовій війні відкрив оновлену виставку сучасної військової техніки. На території Меморіалу вперше за 30 років наважилися зрушити бойові машини зі звичних місць для того, щоб оновити локації на майданчиках бойової техніки. Це вдалося завдяки роботі військового тягача та підйомного крана. У музеї можна побачити військову техніку, яка брала участь у бойових діях на Донбасі.

За тиждень до Дня Незалежності України до Києва привезуть оригінал Конституції Пилипа Орлика. Пам’ятку українського права, написану понад 300 років тому, з 16 серпня зможуть побачити всі українці у Софійському соборі.

В Україні 22 серпня будуть вшановувати учасників бойових дій на Донбасі. У цей день також вручатиметься нова премія — "Національна легенда". В День прапору України, 23 серпня, в географічному центрі країни буде зведено Монумент єдності. У цей день в усіх областях на центральних площах державний прапор України будуть підіймати в небо. Окрім того, 23 серпня у Києві відбудеться перший саміт "Кримської платформи". Готовність захищати незалежність України 24 серпня покаже великий військовий парад.

Нагадаємо, в центрі Києва три дні пройдуть масштабні фінальні репетиції військового параду до 30-річчя Дня Незалежності України. Підготовка до свята в центрі столиці триватиме три дні - 18, 20 і 22 серпня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


татьяна

21 серпня 2021, 21:41

татьяна,

татьяна

21 серпня 2021, 21:40

люблю цветы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися