У Києві відкрилася виставка військової техніки (ФОТО)

Національний музей історії України у Другій світовій війні оновив експозицію

У Києві Національний музей історії України у Другій світовій війні відкрив оновлену виставку сучасної військової техніки. Про це повідомляється на офіційній сторінці музею у Facebook.

Національний музей історії України у Другій світовій війні цього тижня оновив експозицію з допомогою Міністерства оборони та Сил підтримки Збройних сил України. На території Меморіалу вперше за 30 років наважилися зрушити бойові машини зі звичних місць для того, щоб оновити локації на майданчиках бойової техніки. Це вдалося завдяки роботі військового тягача та підйомного крану. За оновленням експозиції спостерігали відвідувачі та команда музею.

Танки, артилерійські установки та бронемашини пересували землею та повітрям. Допомагали працівникам музею військові з Чернігівської та Житомирської областей. Зараз на майданчику бойової техніки біля Московської брами можна побачити бойову техніку й озброєння, які використовуються у бойових діях на Донбасі.  

Окрім того, за тиждень до Дня Незалежності України привезуть оригінал Конституції Пилипа Орлика. Пам’ятку українського права, написану понад 300 років тому, з 16 серпня зможуть побачити всі українці у Софійському соборі.

В Україні 22 серпня будуть вшановувати учасників бойових дій на Донбасі. У цей день також відбудеться нова премія — "Національна легенда".

В День прапору України, 23 серпня, в географічному центрі країни буде зведено Монумент єдності. У цей день в усіх областях на центральних площах державний прапор України будуть підіймати в небо. Окрім того, 23 серпня у Києві відбудеться перший саміт "Кримської платформи".

Перший саміт перших леді та джентльменів і концерт легенд опери та балету також заплановані на 23 серпня, а готовність захищати незалежність України 24 серпня покаже великий військовий парад. Ще дві події заплановані на 24 серпня — це концерт італійського співака Андреа Бочеллі на НСК "Олімпійський" у Києві та салют. 

Нагадаємо, в центрі Києва три дні пройдуть масштабні фінальні репетиції військового параду до 30-річчя Дня Незалежності України. Підготовка до свята в центрі столиці триватиме три дні - 18, 20 і 22 серпня. У дні репетицій параду до Дня Незалежності роботодавців, офіси яких розміщені або прилягають до Майдану Незалежності, вулицях Хрещатик, Великій Васильківській і проспекту Перемоги, просять скоротити робочий день для працівників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитрий

10 серпня 2021, 01:09

Алексей, какие лет 50 ?) Да и вы называете российскую армию современной ? Если так размышлять ,то украинская армию ничуть не уступает в современности... Да и чего боятся? Извините , не правильно выразился , кого боятся ? Россиян без военного опыта ? Этих трусов ? Ахахах, да им даже современная техника не поможет .

Николай

8 серпня 2021, 14:43

Где, эта техника, на передке?????? Спрашивает солдат, который с 26 апреля2014 года там находится!!!! ЗИЛ 131, ГАЗ 66:БТР 60..... Всё, что мы видим.

Василий

8 серпня 2021, 14:19

Алексей, бойтесь ещё больше Я бы и бункер построил Прячтесь, Алексей А то правда страшно

Алексей

8 серпня 2021, 13:39

Эта выставка была бы интересной лет 50 назад. А сегодня, как подумаешь что этим оружием Украине приходится воевать против не самой современной но все же современной армии РФ, то становитмя страшно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися