У Київській опері відбудеться прем’єра балету «Аладдін»

Музику до балету на замовлення театру написав український композитор Олександр Родін.

У Київській опері відбудеться прем’єра легендарного балету "Аладдін". Оригінальну виставу поставив хореограф Сергій Кон.

 "Сюжет східної казки про Аладдіна і чарівну лампу зачаровував не одне покоління людей, адже у ньому зібрані важливі морально-етичні теми: перемога добра над злом, перевага чистоти серця, помислів і вчинків над підступністю, лицемірством, жаданням влади та наживи", - зазначили в опері.

Костюми для героїв розробив художник костюмів серіалів, шоу Дмитро Курята.

Музику до балету на замовлення театру написав український композитор Олександр Родін. Музика прозвучить наживо у виконанні оркестру Київської опери. Диригент-постановник вистави Сергій Голубничий.

Раніше "Коментарі" писали,  що у столиці зростає захворюваність на коронавірус, тому з 23 вересня Київ, як і вся територія України, перейшла в "жовту" зону епіднебезпеки.

Відомо, що в "жовтій" зоні карантину діє заборона на проведення масових заходів за участю понад одну людину на 4 кв. метри площі будівлі або відкритій території, а заповненість залів повинна бути не більше 2/3 місць. З'ясувалося, що столичні кінотеатри "Жовтень", Multiplex, "Планета кіно", "Батерфляй" і "Кінофільм" дозволяють глядачам приходити без сертифіката про вакцинацію та наявності довідки про негативний тест на коронавірусну інфекцію. Заповненість залів при цьому повинна складати 2/3. Але квитки адміністрація сайту просить купувати в онлайн-режимі, щоб уникнути великих черг.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися