Як працюють кінотеатри Києва в умовах «жовтої» зони

У столиці зростає захворюваність на коронавірус, тому з 23 вересня Київ, як і вся територія України, перейшла в "жовту" зону епіднебезпеки. Видання "Vgorode" з'ясувало, як в таких умовах функціонують столичні кінотеатри.

Відомо, що в "жовтій" зоні карантину діє заборона на проведення масових заходів за участю понад одну людину на 4 кв. метри площі будівлі або відкритій території, а заповненість залів повинна бути не більше 2/3 місць.

З'ясувалося, що столичні кінотеатри "Жовтень", Multiplex, "Планета кіно", "Батерфляй" і "Кінофільм" дозволяють глядачам приходити без сертифіката про вакцинацію та наявності довідки про негативний тест на коронавірусну інфекцію. Заповненість залів при цьому повинна складати 2/3. Але квитки адміністрація сайту просить купувати в онлайн-режимі, щоб уникнути великих черг.

Мережа кінотеатрів "Кіноман" також дозволяє заповнювати приміщення тільки на 2/3. Але в цій мережі є ще й спеціальні VIP-зали з більш комфортними місцями, їх дозволяють заповнювати на 100%, незалежно від наявності сертифікату про вакцинацію або тесту на COVID-19, оскільки там відстань між кріслами становить мінімум 1,5 метра.

У кінотеатру "Сінема Сіті" і "Оскар" відкрито продаж на всі місця в залі. Але туди можуть потрапити лише глядачі, які нададуть сертифікат про вакцинацію або негативний тест на коронавірусну інфекцію. Квитки можна придбати як онлайн, так і в касах кінотеатрів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в столиці хочуть знести кінотеатр "Загреб", розташований в Голосіївському районі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися