На Поштовій площі відкрили Алею поштових марок (фото)

Місце розміщення Алеї є досить символічним – навколо фонтану на Поштовій площ

На Поштовій площі в Києві відкрили ще унікальний культурно-пізнавальний об’єкт – Алею поштових марок. Відкриття приурочене до Всесвітнього дня пошти.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, місце розміщення Алеї є досить символічним – навколо фонтану на Поштовій площі, неподалік від першої Поштової станції, яка є пам’яткою архітектури. Тут розмістили 30 марок загальнонаціональної та київської тематики, які зібрали найвищі світові нагороди філателії та прославили нашу державу далеко за її межами. Цей набір створили спеціально до 30-річчя незалежності України.

picture

Як зазначили в "Укрпошті", у всьому світі поштова марка – це не лише знак поштової оплати, а й потужний засіб популяризації національного надбання.

picture

Як писали "Коментарі", у Києві Міжнародному виставковому центрі для професіоналів та любителів рукоділля цього тижня працюватиме виставка Handmade-Expo.

Відвідати виставковий майданчик виробників і дистриб’юторів товарів для творчості та рукоділля можна з 6 до 9 жовтня. Експозиція працюватиме для дорослих та дітей. Організатори обіцяють насичену програму з семінарами, артпростором і майстер-класами. Усі товари на експозиції можна буде придбати як оптом, так і вроздріб.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися