У Києві для шанувальників рукоділля та творчості стартує виставка хендмейд

Організатори обіцяють насичену програму

У Києві Міжнародному виставковому центрі для професионалів та любителів рукоділля цього тижня працюватиме виставка Handmade-Expo. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Відвідати виставковий майданчик виробників і дистриб’юторів товарів для творчості та рукоділля можна з 6 до 9 жовтня. Експозиція працюватиме для дорослих та дітей. Організатори обіцяють насичену програму з семінарами, артпростором і майстер-класами. Усі товари на експозиції можна буде придбати як оптом, так і вроздріб.

На виставці можна буде отримати консультації по всім напрямкам і авторським технікам рукоділля, познайомитися з виробами українських та закордонних майстрів, завести цікаві та корисні знайомства серед професіоналів handmade-напрямку. На виставці також будуть ексклюзивні вироби із декору, сувеніри, товари для дитячої творчості, унікальні дизайнерські роботи та інші художні вироби.

Окрім того, у Києві цього тижня відбудеться XIX Міжнародна спеціалізована виставка екотоварів для всієї родини. Відвідати захід можна у Міжнародному виставковому центрі з 6 до 9 жовтня.

Нагадаємо, у київському парку Співоче поле відкрилась тематична виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Квіткові композиції на любовну тематику створили з понад мільйона бутонів хризантем. З першого жовтня на Співочому полі можна побачити квіткові фігури про космічну любов, варіації жуйок "Love is", плюшевих ведмедиків Teddy, човен у тунелі любові, закоханих єдинорогів та Купідона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрилась унікальна виставка "Світ велетнів". Тематична виставка фігур казкових персонажів працює в Голосіївському парку. На виставці "Світ велетнів" представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів.

Читайте також, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерия

4 жовтня 2021, 23:15

https://party-shop.com.ua/ Шарики оптом покупаю в этом магазине

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися