На ВДНГ встановили нову скульптуру: колаборація ДТЕК і сучасного українського мистецтва

Скульптура виконана в стилі contemporary art

На алеї в Національному експоцентрі ВДНГ встановили нову скульптуру #Лелеченьки. Це проект, мета якого – захист птахів. Ба більше, лелека для українців – це символ родини та добробуту.

Автором скульптури став український художник і скульптор Лесь Панчишин. Зазначається, що скульптура виконана в стилі contemporary art.

Таким чином, крім того, ДТЕК нагадує, що трансформує бізнес відповідно до Нової стратегії 2030, заснованої на принципах ESG.

Скульптура є частиною великого еколого-просвітницького проєкту #Лелеченьки. Проект передбачає зокрема встановлення найбільшої в Україні кількості правозахисних платформ протягом одного місяця, еколого-просвітницький проєкт для дітей, медіа-проєкт та безпосередньо створення артоб'єктів.

Як писали "Коментарі", у столиці було встановлено новий незвичайний артоб'єкт, який повністю складається з переробленого пластику.

Інсталяція була розташована на території інноваційного парку UNIT.City. Як повідомляють на сторінці "Україна без сміття" в Facebook, для створення такого артоб'єкту знадобилося практично 24 кілограми вторсировини. Були використані стаканчики з-під молочних продуктів і контейнерів для зберігання речей.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися