У Києві встановили незвичайний арт-об'єкт (ФОТО)

Інсталяція виготовлена з 16 трикутників

У столиці було встановлено новий незвичайний артоб'єкт, який повністю складається з переробленого пластику. Про це повідомляє "Вечірній Київ", посилаючись на інформацію громадської організації "Україна без сміття".

Інсталяція була розташована на території інноваційного парку UNIT.City. Як повідомляють на сторінці "Україна без сміття" в Facebook, для створення такого артоб'єкту знадобилося практично 24 кілограми вторсировини. Були використані стаканчики з-під молочних продуктів і контейнерів для зберігання речей.

picture

"Це інсталяція-пазл, інсталяція-головоломка, інсталяція-міфозламувачка всього за 3-5 хв, читаючи текст на цифрах, ви складете уявлення про те, what is going on в" сміттєвої "сфері", - повідомляється на сторінці організації в Facebook.

Антисміттєва інсталяція складається з 16 трикутників з вторсировини. Всього на створення унікального об'єкта пішло п'ять днів.

picture
Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві відкриють Алею поштових марок. Така експозиція існує лише в декількох містах світу, а тепер її відкривають і в Україні. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також видання повідомляло про те, як проходить ремонт "Стежки здоров'я" в столичному парку. Зараз йде етап підготовки майданчиків для установки спортивних тренажерів. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися