У Києві відкриють Алею поштових марок: де та коли

Цей вид сучасного вуличного мистецтва представлять вперше в Україні

У Києві вперше в Україні відкриють Алею поштових марок. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрпошти".

У підприємстві зазначили, що така експозиція існує лише в кількох містах світу, а відтепер її відкривають й в України. Місце для відкриття Алеї поштових марок обрали символічно заходу — Поштову площу.

"Саме там має розпочатися нова історія творення українських поштових марок і започаткуватися добра традиція розвивати філателію не лише як частину поштового сервісу, а як сучасне вуличне мистецтво", — йдеться в повідомленні "Укрпошти".

Алею поштових марок відкриють на Поштовій площі у Києві просто неба у п’ятницю, 8 жовтня. На заході, який почнеться об 11:00, відвідувачів будуть знайомити із найкращими взірцями українських поштових марок. Вхід — вільний.

Нагадаємо, у київському парку Співоче поле працює тематична виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Квіткові композиції на любовну тематику створили з понад мільйона бутонів хризантем. На Співочому полі можна побачити квіткові фігури про космічну любов, варіації жуйок "Love is", плюшевих ведмедиків Teddy, човен у тунелі любові, закоханих єдинорогів та Купідона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрилась унікальна виставка "Світ велетнів". Тематична виставка фігур казкових персонажів працює в Голосіївському парку. На виставці "Світ велетнів" представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів.

Читайте також, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися