В Музеї Ханенків проходить виставка художників із синдромом Дауна

Виставка проходить у приміщенні і в дворику Музею Ханенків

У київському Музеї Ханенків проходить незвичайна виставка "Це мені можна". Художниками і художницями стали особи з та без синдрому Дауна "Ательєнормально" разом зі студією "Троянда". Про це повідомили організатори  на сторінці у Facebook.

Виставка проходить у приміщенні і в дворику Музею Ханенків з середи до неділі з 16:00 до 17:30. Виставка триватиме два місяці.

Роботи художників можна буде придбати і почути історію про їх створення.

Як повідомляли "Коментарі", у вестибюлі станції метро "Театральна" відкрилася виставка "100 років інсуліну", приурочена до сторіччя відомого препарату. Виставка повинна тривати до 29 жовтня.

Зазначається, що за цей час інсулін врятував мільйони життів. На виставці можна ознайомитися з історією інсуліну, симптомами цукрового діабету і профілактикою хвороби.

Крім того, квіткові композиції на любовну тематику створили з понад мільйона бутонів хризантем. З 1 жовтня на Співочому полі можна побачити квіткові фігури про космічну любов від Місяця до Марса, варіації жуйок "Love is", плюшевих ведмедиків Teddy, човен у тунелі любові, закоханих єдинорогів та Купідона. Відвідати виставку квітів під назвою "Історія кохання" можна у Печерському ландшафтному парку до 31 жовтня. Організатори повідомили, що це остання у цьому році квіткова експозиція на Співочому полі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися