У Києві п'яний водій вантажівки збив двох людей: ФОТО з місця події

Постраждалі в лікарні

В Оболонському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки "МАН" та двох пішоходів, які переходили дорогу в невстановленому місці. Після цього авто зникло з місця події. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

picture

На лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на проспекті Степана Бандери вантажне авто збило двох пішоходів. На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку поліції та лікарі.

В результаті події постраждали отримали травми різної тяжкості. Їх госпіталізували в лікарню. Повідомляється, що один з потерпілих 1996 року народження, другий - 1977 р.н.

picture

Незабаром патрульні поліцейські зупинили порушника на Столичному шосе. Було встановлено, що водій вантажівки 1974 року народження перебував у стані алкогольного сп'яніння. Прилад Драгер показав 2.68 проміле вмісту алкоголю в організмі водія.

picture

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Подробиці дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві КамАЗ впав на легковик. На місці події працювали співробітники поліції, бригада швидкої допомоги, а також рятувальники. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що невідомий стріляв по авто, в якому перебувала сім'я з дитиною. Весь інцидент зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена по під'їзді житлового будинку. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися