У Києві КамАЗ впав на легковик: є постраждалі (ВІДЕО)

На місці події працювали співробітники поліції, бригада швидкої допомоги, а також рятувальники

У Солом'янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждала жінка. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook.

За словами джерела, сьогодні, 15 жовтня, на вулиці Кайсарова вантажівка з землею впала на легковий автомобіль KIA, за кермом якого в той момент знаходилася жінка.

Зазначається, що водій автомобіля КАМАЗ не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб впав на бік, прямо на легковик.

На місце події прибули співробітники поліції, бригада швидкої допомоги, а також рятувальники. Вибратися постраждалій з машини допомагали медики. Водій КамАЗу зміг самостійно вибратися з авто через лобове скло.

Жінка, що була за кермом KIA, отримала травми різної тяжкості. Про її стан зараз нічого невідомо.

У поліції поки не прокоментували ДТП. Подробиці події на цей момент встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Білоцерківському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода — на автодорозі перекинулася вантажівка. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що невідомий стріляв по авто, в якому перебувала сім'я з дитиною. Весь інцидент зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена по під'їзді житлового будинку. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Голднен

16 жовтня 2021, 16:18

Уважаемые журналисты , у вас все грузовики называются КАМАЗ????? Читать не научились??

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися