Різке потепління і дощі: прогноз погоди в Київській області на тиждень

Прогноз погоди з 19 по 22 жовтня

Робочий тиждень в Київській області почалася зі сприятливої погоди. Синоптики повідомляють, що з середини тижня почнеться різке потепління, а до кінця очікуються дощі.

За даними Укргідрометцентру, у вівторок, 19 жовтня, у Вишгороді, Баришівці та Чорнобилі очікується від 8 до 10 градусів тепла вдень, а до ночі — до 3. У Яготині та Тетереві протягом дня температура повітря буде від 9 до 11, вночі стовпчик термометра опуститься до 4. В Миронівці, Білій Церкві, Фастові, Борисполі очікується до 12 градусів вдень і до 4 градусів вночі.

picture

Середа, 20 жовтня, також буде сонячним і вже теплішим. На території всіх міст Київської області в цей очікується від 12 до 14 градусів вдень, а до ночі стовпчик термометра опуститься до -1 градуса.

picture

21 жовтня в Київській області значно потеплішає. Вдень температура повітря очікується від 15 до 17 градусів. До Ночі у всіх містах області буде до 8 градусів вище 0.

picture

У п'ятницю, 22 жовтня, жителів Київської області очікує дощова погода протягом усього дня. Однак цей день стане найтеплішим на цього тижня. Синоптики повідомляють, що температура повітря вдень підніметься до 19 градусів. До ночі очікується до 9 градусів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Дарницькому районі Києва, біля затоки Берковщина будують парк під назвою "Прибережний". У Мережі опублікували фотографії з місця будівництва. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в КМДА назвали точну дату початку опалювального сезону в Києві. Згідно з правилами, опалення включається, коли середньодобова температура тримається на рівні восьми градусів понад трьох діб. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися