У Києві відбудеться перформанс «Непередбачувані обставини»: що це

Перфоманс відбудеться в рамках нового арт-проекту «Без обмежень».

В четвер, 21 жовтня, на Театральній площі перед Національною оперою України о 16:00 відбудеться відкриття скульптурної композиції "Непередбачувані обставини". Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Перфоманс відбудеться в рамках нового арт-проекту "Без обмежень".

Чому обрали саме Театральну площу? Річ в тім, що форма абстрактної інсталяції має провокаційний вигляд на тлі будівлі Національної опери України. Це привертає увагу до арт-об’єкту і до опери.

Як розповів автор композиції Михайло Деяк, у проекті досліджується те, як кожна людина може переосмислити те, що відбувається у просторі навколо.

Відтак, на табличці біля арт-об’єкту є QR-код, де відвідувачі зможуть відповісти на питання анкети, висловивши свою думку про побачене.

Як писали "Коментарі", у київському Музеї Ханенків проходить незвичайна виставка "Це мені можна". Художниками і художницями стали особи з та без синдрому Дауна "Ательєнормально" разом зі студією "Троянда".

Виставка проходить у приміщенні і в дворику Музею Ханенків з середи до неділі з 16:00 до 17:30. Виставка триватиме два місяці. Роботи художників можна буде придбати і почути історію про їх створення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися