У Києві відбудеться ювілейний Junior Fashion Week

Ідея колекції - різноманітність і одночасно спільний культурний код.

З 22 по 24 жовтня в КВЦ Парковий в Києві відбудеться п'ятий Junior Fashion Week. У перший день буде представлена колекція дизайнера Олексія Залевського "Незалежні". На подіумі одяг демонструватимуть 30 моделей у віці від 1 до 30 років. Колекція була створена саме для Junior Fashion Week, при цьому в рекордні терміни, за 1,5 місяці.

Як сказав Залевський, ідея його колекції - різноманітність  і одночасно спільний культурний код.

Моделями показу зокрема стануть спортсмени, юні актори, діти і молодь, зірки шоу-бізнесу та люди з особливими потребами.

Junior Fashion Week починається в п'ятницю, 22 жовтня, з показу колекції "Берегиня", де представлять автентичний український одяг з різних регіонів України. Закриття відбудеться в неділю, 24 жовтня, показом дизайнера Вікторії Гресь.

За три дні в Junior Fashion Week гостей чекає 22 покази.

Зірковими гостями та учасниками стануть: Влад Яма, Лілія Ребрик, Анатолій Анатоліч, Тимур Мірошниченко та інші.

Як повідомляли "Коментарі", в столиці визначили дату, коли школярі підуть на осінні канікули. Про це повідомили в прес-службі київської міської ради. За інформацією джерела, діти у всіх столичних школах підуть на осінні канікули за графіком - з 25 жовтня. Як зазначає заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський, на сьогоднішній день немає причин для дострокового початку канікул.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися