У Києві скульптор ремонтує асфальтні тріщини "золотом": фото

Він витрачає власні гроші для таких артоб'єктів

В українській столиці скульптор Вахан Авакян, напевно, не витримав стан доріг в Києві і почав самостійно закладати тріщини в асфальті. Для цього він заповнює порожнечі, а потім забарвлює їх у золотий колір. Про це йдеться в сюжеті ТСН.


Ремонтує дороги скульптор за допомогою полімеру, який потім покриває золотистою пудрою. На його думку, самі по собі тріщини досить гарні, "дуже мальовничі й цікаві". Таким чином Авакян хоче акцентувати на проблемі.


picture


При цьому він витрачає власні гроші для таких артоб'єктів на асфальті. А це близько 500 гривень на одній тріщині, яку він "закладає". Він робить це як у пішохідних зонах, так і на проїжджій частині.


Як писали "Коментарі", Міністерство розвитку громад і територій за результатами конкурсу відібрало кілька проєктів "Київводоканалу" для участі в програмі фінансування інфраструктурних об'єктів Danida Business Finance в Україні. Київський водоканал планує отримати фінансування від Данії на ремонт і реконструкцію кількох інфраструктурних об'єктів у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися