У Києві відбудеться фестиваль "Дні угорського кіно в Україні"

Вхід на всі кінопокази вільний

У Києві з 11 по 14 листопада запрошують мешканців та гостей столиці на щорічний фестиваль "Дні угорського кіно в Україні". Про програму кінопоказів розповіли у кінотеатрі "Ліра", де транслюватимуть фільми, передають "Коментарі".

У столиці глядачам представлять п'ять різножанрових стрічок, знятих кінематографістами Угорщини. Вхід на всі покази вільний за умови наявності сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу або ПЦР-тесту. Дні угорського кіно у Києві відбуваються за організації Посольства Угорщини в Україні.

У перший та другий день фестивалю трансляції фільмів починатимуть о 19:00. 11 листопада у програмі фестивалю драма "Заключний звіт" режисера Іштвана Сабо. 12 листопада покажуть драму "Виродок сатани" режисера Дежо Жігмонда. 13 листопада у програмі кінопоказу також драма "Едем" режисера Агнеш Кочіш. Її транслюватимуть о 17:00.

14 листопада глядачі зможуть подивитися комедію. Показ фільму "Пештські бешкетники" від режисера Балажа Лота почнеться о 13:00. У заключний день фестивалю також покажуть романтичний трилер під назвою "Недитячі казки". Показ фільму режисера Аттіли Сас почнеться о 15:00. Кінокартини демонструватимуться з українськими субтитрами мовою оригіналу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") готують до відкриття парк розваг "Зимова країна". Він відкриється 11 грудня. Детальніше про святкові локації можна дізнатися в нашому матеріалі.

Читайте також, що на "ВДНГ" працюють локації, які здивують малечу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися