На "ВДНГ" працюють локації, які здивують малечу (ФОТО)

Гарний настрій гарантовано усій родині

На території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") працюють три локації, які приємно здивують родини з дітьми. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

На локації "Планета динозаврів" можна побачити величезні рухомі моделі вимерлих тварин та міфічних тролів. У цьому парку розваг є батути та працює музей скам’янілостей. На дітей чекають справжні пригоди й найвеселіші ігри. Парк розташований у лісовій алеї за павільйоном №1. Він працює на постійній основі з 10:00 до 20:00. Вартість квитка складає від 130 гривень у понеділок і вівторок та від 170 гривень — з середи по неділю.

Виставка "Галерея сталевих фігур" заворожує і дорослих, і дітей. Тут можна побачити унікальні металеві скульптури, вироблені вручну з металолому. Серед експонатів — герої популярних фантастичних фільмів, мультиків та казок. Кожна з цих фігур — це ручна праця кількох майстрів. Для створення одного експонату знадобилося понад тисяча елементів та вісім місяців часу.

З редукторів, шестерень, ланцюгів, гайок та болтів створили Бетмена, Халка, трансформерів, легендарні круті автомобілі та фантастичних тварин. Експозиція працює у павільйоні №1 до 6 лютого з вівторка по неділю з 10:00 до 21:00 (каса до 20:00). Вартість квитка складає від 180 гривень у робочі дні та від 200 гривень у вихідні.

Тропічна ферма "Планета метеликів" вразить юних любителів природи. Тут на власні очі можна побачити величезних тропічних метеликів, а якщо пощастить і один з них сяде на руку чи іншу частину тіла — зробити круті фото. Локація працює на постійній основі у павільйоні №11А з 10:00 до 19:00. Вартість дитячого квитка складає 130 гривень, дорослого — 140 гривень. Квитки можна придбати на місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Ботанічному саду Києва запрошують на свято Хелловіну з деревами-привидами. Цього року організатори обіцяють цікаву програму та вільний вхід. Зокрема, у різнобарвному саді відвідувачів чекатиме осіння виставка хризантем, екологічна барахолка, виставка картин та акустична музика.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися