Парк юрського періоду: де у Києві живуть динозаври (ВІДЕО)

У столиці є місце, де можна прогулятись між незвичних тварин та відкопати свого динозавра

У Києві цього року відкрився парк динозаврів — "Динопарк". Він розташований у 300 метрів від столичної станції метро "Гідропарк". Відео цієї зони відпочинку оприлюднив в мережі один з відвідувачів парку, передають "Коментарі".

За даними організаторів експозиції, це найбільший в Україні парк розваг й "живих" динозаврів. У Києві можна ознайомитись із понад півсотнею доісторичних гігантів. "Dинопарк" розташований на 1,5 гектарах зеленої території̈ Гідропарку. Експозиція працює щодня з 10:00 до 21:00.

Вхід до парку динозаврів коштує 150 грн, зазначив один з відвідувачів. На відео своєї прогулянки він показав, як виглядають в реалії динозаври у парку, щоб зробити висновки, чи варто відвідати цю зону відпочинку, та що в ній незвичного.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у київському зоопарку у травні народилися кошеня рідкісної породи, проте унікальних лісових тварин показали відвідувачам лише нещодавно. Що незвичайного у цих тваринах, які виглядають як звичайні котики, розповіли працівники столичного зоопарку.

Також журналісти порталу "Коментарі" розповідали, чому у київському зоопарку можна подарувати собі та дітям яскраві враження на весь день. Київський зоопарк серйозно оновився — там провели масштабну реконструкцію, й тепер він виглядає зовсім по-іншому. Чим цікавий Київський зоопарк, де він знаходиться, як до нього доїхати, які тварини там живуть й чому зоопарк таки варто відвідати — читайте у нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися