У Києві на "ВДНГ" готують святкові локації "Зимової країни" (ФОТО)

Організатори розповіли про нову розважальну програму

У Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") готують до відкриття парк розваг "Зимова країна", який відкриється 11 грудня. Про нову святкову програму порталу "Коментарі" розповіли організатори.

Під час зимового сезону територію "ВДНГ" перетворять на казкове місто. Тут працюватиме Резиденція Санти Клауса, Різдвяна фабрика мрій, Центр сімейного дозвілля Teleport360, Галерея сталевих фігур, Animal Park, Планета метеликів, виставка-парк "Планета динозаврів" та "Живі дракони", Музей науки, мотузковий парк SkyPark. Відвідувачам обіцяють екстремальні атракціони, каруселі та квест-кімнати.

Лейтмотивом цієї зими на "ВДНГ" стала казка. На території Експоцентру створять чарівний світ, який буде прикрашати 15-метрова святкова ялинка. Головне дерево новорічних свят оформлять у фантазійній стилістиці. Зелену красуню замість іграшок прикрасять яскравими віконцями в дивосвіти. Поруч з новорічною ялинкою облаштують фотозони із сюжетами казкового міста.

Окрім того, на "ВДНГ" відкриють одну з найбільших ковзанок у Європі. Цього року її площу збільшать до 2500 квадратних метрів. Одночасно кататися на ковзанці зможуть до пів тисячі людей. Оранжерею перетворять на магічний скляний будинок — із новорічними декораціями та чарівними героями. Тут можна буде завітати в гості до казки та зробити чимало фото на згадку, зазначили організатори. Вони також обіцяють гостям грандіозний сюрприз у вигляді казкового мюзикла "Чарівна казка Зимової країни". Подивитись виставу можна буде безкоштовно на центральній площі з 31 грудня до 9 січня.

"Ми хочемо, щоб кияни та гості столиці навіть не замислювалися, як би їм взимку провести час, щоб було весело. Адже для цього буде достатньо просто завітати на ВДНГ: а тут уже є все і на будь-який смак. Далі кожен обиратиме, що йому ближче: відвідати одну зі святкових локацій, просто пограти у сніжки з казковими героями, влаштувати фотопрогулянку або подивитися шоу на площі біля ялинки", — прокоментував генеральний директор Національного комплексу "Експоцентр України" Євген Мушкін.

На зимових локаціях у "ВДНГ" можна буде перекусити на вуличному фуд-корті, або у ресторанах та кафе. Також тут відкриють святковий ярмарок, де можна буде вибрати подарунок для рідних і друзів. Мандрувати територією казкового міста можна буде на новорічному експресі. Парк розваг "Зимова країна" працюватиме щоденно з 11 грудня до 6 березня з дотриманням усіх норм карантину.

Дивіться світлини атмосфери минулого року на "ВДНГ" під час новорічних свят.

Читайте також, що на "ВДНГ" працюють локації, які здивують малечу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися