У центрі Києва зняли запальний індійський блокбастер (ВІДЕО)

Що відомо про стрічку та коли прем’єра

Центр Києва став майданчиком для зйомок індійського фільму RRR від найкасовішого режисера Індії С. С. Раджамулі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію української кінокомпанії 435 Films, яка відповідала за організацію зйомок у столиці.

Обличчям промо-кампанії індійського блокбастеру став Маріїнський палац. За словами засновниці української кінокомпанії 435 Films Ганни Паленчук, пісня з фільму лише за добу стала хітом в Індії. Вона зазначила, що глядачі захоплюються не лише музикою, запальними танцями з кінострічки та грою акторів, а й красотою Маріїнського палацу.

За даними організаторів зйомок, у фільмуванні сцени біля Маріїнського палацу взяли участь триста акторів масовки та понад пів сотні танцівників. У Києві хореографом-постановником на зйомках була відома українська спортсменка та танцюристка Олена Шоптенко. Прем’єра фільму про історію двох індійських революціонерів та їхні подорожі відбудеться 7 cічня 2022 року.

Дивіться бекстейдж зі зйомок індійського блокбастеру. Відео про цей фільм вже переглянули понад 13 мільйонів людей.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наприкінці липня були завершені зйомки останнього блоку українського фільму "Довбуш", режисером якого є Олесь Санін. Локації, вибрані для зйомок фільму, знаходяться в різних куточках Київської області.

Нагадаємо, у Нью-Мексико проходили зйомки фільму під назвою "Іржа". В ході знімального процесу актор, комік і письменник Алек Болдуін випадково застрелив 42-річну Галину Гатчінс, що є оператором-постановником і поранив режисера.

Читайте також, що під час зйомок фільму в Києві з мосту впав кран.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися