У Києві покажуть виставу незалежного угорського театру

Після показу всі охочі зможуть долучитися до обговорення вистави

У суботу, 27 листопада, в театрі "Золоті ворота" відбудеться другий етап V Міжнародного конгресу "Театр крокує Європою". Глядачі зможуть подивитись пластичну виставу "August" незалежного угорського театру Maladype Színház/Theatre.  Після перегляду відбудеться  обговорення вистави.

Як пише "Київ Вечірній", подібна вистава -це унікальна подія в карантинних реаліях та "важливий крок у формуванні та розвитку культурної дипломатії".

Пластична вистава "August" незалежного угорського театру Maladype Színház/Theatre створена за мотивами новел Бруно Шульца

Після показу всі охочі  зможуть долучитися до обговорення вистави за участі творчої групи театру "Maladype" та представників посольства Угорщини в Україні.

Подія відбуватиметься в рамках #GOLDEN_HUB.

Вхід вільний за попередньою  реєстрацією

Як писали "Кометарі", сучасні творці не знають межі, а отже, створюють нові й нові, круті, геніальні проекти. Одним з таких став і "Salome Tech", в якому можна відчути і класичний вокал, і ноти електронної музики, і риси відеомепінгу, а головне - вся ця пишність подається під соусом із неперевершеного світлового шоу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися