Культурний відпочинок: які екскурсії можна відвідати у Києві на новорічні свята

Дізнайтеся, куди можна сходити, щоб отримати емоції та нові знання

Новорічні свята - це не тільки застілля та феєрверки, це ще й чудова можливість отримати багато нових емоцій та вражень. Пропонуємо вам складений "Клубом Корінного Киянина" список екскурсій на будь-який смак, які можна відвідати у святкові зимові дні.

2 січня о 12:00 розпочинається екскурсія "Зверинецький некрополь". На цій екскурсії відвідувачі матимуть можливість відвідати цвинтар на Звіринці, який бере свій початок ще з 18-го століття. Детальнішу інформацію можна знайти за цим посиланням .

Наступна екскурсія пройде 3 січня, також о 12:00. Називається вона "Таємна історія Софії Київської". На цьому заході відвідувачі дізнаються про Софію Київську безліч невідомих до цього фактів: про її ренесанс, про останні знахідки, приховані в ній та багато іншого. Читайте більше тут .

Також 3 січня о 12:00 пройде екскурсія "Закутки старого міста": тут відвідувачі познайомляться із незнайомими ним куточками Києва та історичними легендами.

На цей час і того ж дня відбудеться ще дві екскурсії: "У пошуках масонських символів та секретних об'єктів" , а також "Дуже страшна екскурсія" .

Далі 3 січня, але вже о 14:00 почнеться екскурсія " На трамвайчику в Пущу-Водицю ": на ній відвідувачі прокотяться в ботанічний сад біля станції метро "Університет", щоб дізнатися краще історію.

У той же час пройде і екскурсія " Будиночки та задвірки Майдану ".

На завершення новорічних та різдвяних свят 8 січня о 13:00 розпочнеться екскурсія " Маріїнський палац – перлина Растреллі ": вона точно сподобається шанувальникам архітектурного мистецтва та робіт Растреллі зокрема.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Києві відкрилася найбільша ковзанка в Україні. https://kyiv.comments.ua/ru/news/society/developments/6845-vidkrittya-naybilshoi-kovzanki-v-ukraini-adresa-cini-ta-pravila-vidviduvannya.html



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися