Відкриття найбільшої ковзанки в Україні: адреса, ціни та правила відвідування

Відкриття нової, найбільшої ковзанки в Україні обіцяє бути цікавими: як усе минеться

Сьогодні, 1 січня у Києві відбудеться відкриття найбільшої ковзанки в Україні. Загальна площа для катання на льоду становитиме 6000 квадратних метрів.

Відкриватимуть ковзанку для відвідувачів о 10:00, а розташована вона по вулиці Академіка Глушкова, 9 (поряд зі станцією метро Іподром).

Графік роботи ковзанки буде виглядати так: покататися в будні можна буде об 11:00-19:00, а у вихідні - о 9:00-21:00. Також на ковзанці діє правило: відвідувачі можуть залишитися льоду не більше ніж протягом 2 годин після входу. Вартість відвідування для однієї особи становитиме 50 гривень.

Також організатори пообіцяли влаштувати грандіозне відкриття з яскравим музичним шоу та насиченою розважальною програмою.

Раніше ми також писали про те, що на Русанівці відкрилася безкоштовна ковзанка , на якій також можна орендувати ковзани, віддавши 1000 гривень застави за тиждень використання, маючи при собі посвідчення особи.

Читайте також: ми опублікували добірку новорічних вистав "Лускунчик" у Києві: від класичного до модерного балету – тут кожен знайде зимову казку на свій смак.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гоша

11 січня 2022, 16:06

Цена и качество льда не совподает с понятиями раньше было 50 грн пре том не чего не поменялось сейчас 70 -120 коньки итог ...сторона барыг это Украина !

Игорь

2 січня 2022, 13:04

Всепогодный каток?

Игорь

2 січня 2022, 13:03

Всепогодный?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися