У Київському метро запустили "банківський" поїзд

Незвичайний потяг з інформаційними матеріалами НБУ з'явиться в столичній підземці

Кияни та гості столиці, які використовують метрополітен, можуть потрапити в незвичайний "історичний" поїзд. Його запустили в рамках інформаційної кампанії Національного банку України. Про це повідомила прес-служба Київського метрополітену на своїй сторінці в Facebook.

Приводом для такої акції стала річниця головної фінансової будівлі на Інститутській, 9. Будинку виповнюється 115 років. У серпні далекого 1905 року державні фінансисти переїхали в новобудову в центрі міста. Інформаційні матеріали, які розміщені в вагонах історичного поїзда розповідають про архітектурні особливості будівлі. Для тих, хто бажає дізнатися докладніше про "секрети" Нацбанку, доступні безкоштовні екскурсії. Все що потрібно зробити - це просканувати спеціальний QR-код і записатися на прогулянку. Екскурсії планують проводити до кінця серпня.

У метрополітені також нагадали, що другий вихід станції "Хрещатик", що веде до будівлі Нацбанку, відкрили в 1965 році.

Як повідомляв портал "Коментарі",   Нацбанк України запустив інформаційну кампанію з протидії шахраям. До акції приєднався і Київський метрополітен. Незвичайний поїзд можна помітити на синій гілці. Арт-склад # ШахрайГудбай містить візуальну інформацію та поради про безпечні платежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися