19 січня можна безкоштовно відвідати Мистецький арсенал

19 січня у світі проходить Міжнародний день селфі у музеї

В середу, 19 січня, можна відвідати безкоштовно Мистецький арсенал. Крім того, сьогодні останній день, коли можна безкоштовно переглянути виставку українського авангарду "Футуромарення" з 16-ти українських музеїв та приватних колекцій, яку зібрали в одному місці.

Крім того, 19 січня у світі проходить Міжнародний день селфі у музеї. Відтак, Мистецький арсенал може стати дуже в нагоді для цього. Вхід безкоштовний до 20:00.

 "Робіть селфі з експонатами, викладайте у соцмережі з хештегами #MystetskyiarsenalSelfie, #MuseumSelfieDay та відмічайте Mystetskyi Arsenal", — запрошують у музеї.

Як повідомляли "Коментарі", вже 2022 року в українській столиці планують розпочати будівництво Музею Майдану, який не почали зводити за останні вісім років. Окреме приміщення так і не було створено за кілька років, проте музей знаходиться на заваді створення. Сьогодні "музей" розташований у Виставковому центрі, проте він має бути потужним інформаційним центром. Засуджувалося багато локацій, де можна було розмістити такий музей, вона висловила сподівання, що будівництво розпочнеться вже 2022 року.


Джерело: https://artarsenal.in.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися