Кличко: «Наша єдність і готовність дати відсіч агресору – це наша сила»

Кличко підкреслив, що сила українців – у єдності та готовності дати відсіч російському агресору

Мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко привітав із Днем Соборності України. Він наголосив, що сила українців у єдності та готовності дати відсіч російському агресору.


"З Днем Соборності України! Цього року цей день як ніколи символічний і важливий для нас. Оскільки сьогодні, коли Україна – під загрозою можливого військового вторгнення Росії, наша єдність і готовність дати відсіч агресору – це наша сила та запорука збереження української державності. Ми любимо свою країну і готові та здатні захищати свою незалежність і демократичне майбутнє! Всі разом! Слава Україні!" – сказав Кличко.


Як повідомляли "Коментарі", у суботу, 22 січня, у Києві відбулася щорічна акція "Живий ланцюг Соборності" до дня об'єднання сходу та заходу України 22 січня 1919 року. Тоді Україна стала єдиною соборною державою. Учасники акції об'єднали береги Дніпра живим ланцюгом на мосту Патона у Києві. Традиційно вони рухалися назустріч двома колонами – з лівого берега (символізує Українську Народну Республіку) та з правого берега (символізує Західно-Українську Народну Республіку). У центрі мосту колони зустрілися та об'єднали лівий і правий береги Дніпра. Люди були з синьо-жовтими прапорами та у символічному одязі. Також на мосту Патона розгорнули 30-метровий прапор до Дня Соборності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

24 січня 2022, 09:36

Бред! У нас агрессор еще и в Украинском парламенте Зеленский и Порошенко и их банды за последние годы это было видно! Так что у нас целых три агрессора. Со слов Кличка похожее Зеленский говорил можно сделать вывод что вас никчемных корми, пои за счет народа Украины, еще и воевать за вас. Так на фиг вы такие нам нужны. Что бы налогами, тарифами и т.д. нас уничтожать. Придется кардинально решать не только с конченным путиным но и с вами шакалами.

Nika

24 січня 2022, 03:47

О каком единстве глашает это отребье??? Что может быть общего между украинцем и этим вселенским отбросом!!!??? Отбросами распродающими Украину на корню. Готовых продать ее задешево для того чтобы сохранить награбленное у украинского народа. Коля Тишенко прекрасно показал их украину , которая совсем не похожа на Украину украинского народа.....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися