Біля Арсенальної відкрився новий коворкінг: що чекає на відвідувачів

Неподалік станції метро "Арсенальна" відкрилася нова локація "Арсенал 2": що там є

Про відкриття "Арсеналу 2" повідомляє співзасновник почесті Creative Space Ілля Кенігштейн. Також він додав, що ця локація є п'ятою у мережі CS.

Основою для оформлення інтер'єру нової локації простору є тема пригод, подорожей, природи та досліджень. Цей коворкінг оснащений кабінетами для переговорів, кімнатами для ведення відеоконференцій, лаунж-зоною, великою кухнею, де працює шеф-кухар, а також відокремлена від основного простору дитяча зона.

За словами співзасновника Creative Space Іллі Кенігштейна, їм з іншими власниками мережі дуже хотілося створити своєрідний величезний ковчег, в якому зможуть зібратися всі, хто захоче "плисти у майбутнє" разом із творцями коворкінгу. Тут не буде жодних обмежень, рамок та кліше. Самі творці стверджують, що в цьому коворкінгу – унікальна атмосфера, де багато креативу та чистої позитивної енергії, яка заряджає відвідувачів на творчість та позитив. Тут гості можуть отримати почуття комфорту та затишку щодня.

Стіни коворкінгу оформлені незвичайними фактурними матеріалами та малюнками, які створюють творчу атмосферу в дуеті з меблями та іншими елементами інтер'єру.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Києві відкрився конкурс на створення арт-об'єкту борщу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися