З якого числа вийде в прокат драма Олега Сенцова "Носоріг"

Історичну драму "Носоріг" покажуть в кінотеатрах Києва

У кінотеатрах скоро відбудеться прем'єра кримінальної драми українського режисера Олега Сенцова "Носоріг". Дата виходу - 17 лютого. Про це повідомляють на сайті Держкіно.

В основі сюжету - життя українців в 90-х роках. Назва фільму однойменна з прізвиськом головного героя, що стає один з кримінальних елементів. Зйомки фільму проводили в 2020 році в трьох великих містах: Кривому Розі, Львові та Києві.

Над створенням стрічки працювали фахівці з Польщі, Німеччини, України, дистриб'ютором стала компанія WestEnd Films. Цей фільм став другою повнометражною стрічкою Сенцова й був знятий за участі продюсера Дениса Іванова.

"Носоріг" відзначений на Стокгольмському міжнародному кінофестивалі, журі обрало кінострічку переможцем. Також актора, що зіграв головного героя, Сергія Філімонова визнано переможцем номінації "Найкращий актор" на фестивалях в Стокгольмі та Батумі.

Кіно знято за підтримки Держкіно, Мінкульту, фонду EURIMAGES, Польського кіноінституту, німецького кінофонду Medienboard Berlin-Brandenburg.

Де подивитися в Києві: кінотеатр "Жовтень", "Оскар" в ТЦ "Гулівер", Планета Кіно в Blockbuster / River Mall, кінотеатр "Супутник" та інших. Тривалість фільму: 1 година 41 хвилина. Фільм віднесено до вікової категорій 16+/ 18+. В деяких афішах зазначено, що прокат буде з 17 до 23 лютого.

Як повідомляв портал "Коментарі", у кліпі іспанської співачки помітили київські локації. В сюжеті кліпу співачка разом з друзями мчить по нічному місту на байках. Тізер набрав за 21 годину після публікації 194 тисяч переглядів. Повна версія кліпу буде опублікована на офіційному каналі співачки 4 лютого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися