На столичному ринку зняли кліп для Євробачення 2022 (Відео)

На одному з київських ринків гурт Kalush Orchestra зняв свій кліп

Конкурсанти фіналу Нацвідбору на "Євробачення" - гурт Kalush Orchestra, зняли новий кліп на пісню Stefania. Локацією стало приміщення  Залізничного ринку, що розташований на вулиці Кудряшова в Києві.

Режисер кліпу - Сергій Чеботаренко. На YouTube-каналі опублікували трейлер кліпу, що вийде 12 лютого, його презентуватиме гурт в фіналі національного відбору на головний музичний конкурс Європи.

"Стефанія - так звати мою маму. Цю пісню посвятив їй і цю пісню ми будем представляти на Євробаченні. Це щирий і душевний трек, в якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю. Кожен хто за нас проголосує в нацвідборі посприяє тому, щоб Україна перемогла цього року! І також зробить приємно моїй мамі", - йдеться в описі кліпу.

Відомо, що ця пісня присвячена мамі засновника гурту Олега Псюхи. В інтерв'ю КП.юа соліст групи розповів, що його мати ще не знає про цю пісню, тож почує її вперше, коли гурт виступатиме у фіналі. За його словами, ліричний трек писали всім складом гурту.

Також музиканти поділилися, що прагнуть довести на Євробаченні, що "реп у поєднанні з українським фольклором – це круто", адже акцент йде саме на фольклорні мотиви та українську автентику. Звісно, хлопці роблять ставку на  неординарність образів учасників гурту.

На Євробачення хотіли подати заявку давно, з часу випуску першого треку, говорять хлопці, адже таку музику мають почути в Європі.

У жовтні співак Stromae з Бельгії проводив зйомки свого кліпу в Києві. А в лютому по столичному мосту проїхала іспанська співачка для того, щоб відзняти свій кліп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися