З початку вторгнення РФ поліція Київської області вивезла понад 100 тисяч осіб

Евакуація відбувається з усіх місць, де тривають бойові дії, або населенні пункти знаходяться у окупації.

Поліцейські Київщини провели евакуацію мешканців з тимчасово окупованих районів. Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов, евакуація відбувається з усіх місць, де тривають бойові дії, або населенні пункти знаходяться у окупації.

Лише у Київській області з початку активних бойових дій з окупації вдалося вивезти понад 100 тисяч осіб. Поліція працює цілодобово.

"Зараз звільнений Ірпінь. Проводиться зачистка. Шукаються люди, які потрапили під завали. Намагаємося надати їм допомогу. Є патріотично налаштовані люди, які залишаються у підвалах своїх домівок не дивлячись ні на що – їм намагаємось надати допомогу ліками, харчами та паливом, якщо у них є генератори", - повідомив Нєбитов.

Сили правопорядку також працюють над виявленням колаборантів, які під час окупації співпрацювати з росіянами.

Як повідомляли "Коментарі", у Бучанському районі Київщини внаслідок обстрілів російських окупантів зруйновані житлові будинки, є загиблі та поранені. Про наслідки розповів начальник поліції регіону Андрій Нєбитов, передають "Коментарі". За його словами, російські війська обстріляли передмістя Києва з реактивної системи залпового вогню "Град" та з мінометів. Внаслідок обстрілів загинуло п’ятеро людей, ще четверо отримали поранення.


 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александра

30 березня 2022, 08:20

Гугл-перевод с украинского не вычитан. Будьте добры, исправьте фразу "Сейчас уволен Ирпень". Разумеется, "освобожден", а не "уволен". Спасибо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися