Київський театр імені Івана Франка поновить роботу: що буде

Театр ставитиме твори на сценах колег

Про те, що до кінця квітня у Національному академічному театрі імені Івана Франка буде відновлено роботу, повідомляється на офіційному обліковому записі самого театру у Facebook.

Так, педставлення, розроблені та поставлені театром імені Франка, будуть відіграні на сценах інших театрів української столиці. Так, наприклад, мала сцена Національного академічного театру імені Лесі Українки стане місцем проведення "Лімерівни" (благодійна постановка для військових ЗСУ, пройде 27 та 28 квітня). В Оперній студії НМАУ імені Чайковського актори театру Франка поставлять "Шельменко-денщика": вистава запланована на 29 та 30 квітня і також буде благодійною.

Крім того, актори театру імені Івана Франка знову розпочнуть репетиції постановки "Калігула" (Альбер Камю) під режисурою Івана Уривського.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що Київський музей імені Олександра Пушкіна змінив назву . Театр, який є однією з 10 філій Музею історії міста Києва, зараз став не театром Пушкіна також незабаром постане перед мешканцями та гостями Києва у новому вигляді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися