На Площі зірок у Києві встановили ювілейну зірку: знаємо кому

Зірка стала п'ятдесятої за рахунком

Одна з визначних пам'яток Києва - Площу зірок поповнилася новим експонатом. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила адміністрація ТРЦ Gulliver, у будівлі якого і розташовані зірки. Церемонія пройшла напередодні, 10 вересня.

Нову зірку відкрили на честь популярної української співачки Ірини Білик. Зірка стала ювілейною - тепер на площі вже 50 зірок, присвячених різним діячам культури, музики, театру і кіно.

"50! Тепер на нашій Площі Зірок цілих 50 легенд музики, спорту, театру і кіно! Але це не єдиний привід для гордості сьогодні. Ювілейна зірка, яку ми відкрили сьогодні, - особлива, адже належить вона Ірині Білик, на хітах якої виросли та провели юність більшість з нас). А її творчість продовжує звучати й зараз ", - сказано в повідомленні.

Відкрити пам'ятний знак планували ще у квітні до п'ятдесятиріччя народної артистки, але через карантин захід довелося перенести. На церемонії все відбувалося по протиепідемічним правилам. Співачка була в масці із золотою вишивкою і рукавичках. Привітати Ірину Білик прийшли її зіркові друзі - Юрій Рибчинський, Дмитро Коляденко, Асія Ахат, Аліна Гросу та шанувальники артистки.


Як повідомляв портал "Коментарі", чергова зірка, яка стала вже 45-ою за рахунком, присвячена українському художнику Івану Марчуку. Відзначимо, що на площі вже є іменні зірки Володимира Горянського, Ади Роговцевої, групи СКАЙ і ТНМК, Ніни Матвієнко та інших.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися