Київ отримав три нові трамваї: на 95% із вітчизняних деталей (ФОТО)

95% деталей нових трамваїв – українського виробництва

Київ отримав три нові трисекційні трамваї і тепер, незважаючи навіть на війну, столиця працює над збільшенням трамвайного парку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила Київська міська державна адміністрація.

"26-метровий трисекційний низькопідлоговий трамвай може перевозити близько 260 пасажирів. Кожен вагон обладнаний 59 посадковими місцями і кліматичною установкою з кондиціонером", - заявили в КМДА.

У КМДА також наголосили, що 95% деталей нових трамваїв українського виробництва. Саме тому ці трамваї вигідніші за іноземні варіанти. Також вони сприяють розвитку українських виробників.

Нові трамваї, які отримав Київ, уже почали свій рух лівобережною мережею столиці. До кінця 2023 року планується, що місто отримає ще 20 трамвайних вагонів, виговлених ТОВ "Татра-Юг".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві та передмісті подорожчав проїзд: які тепер ціни. У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині в полі знайшли уламки некерованої авіаракети: у ДСНС повідомили подробиці. У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.

Читайте на порталі "Коментарі": у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися