У Київській області ввели додаткові обмеження: що заборонили

Нові правила стосуються насамперед Вишгородського району

У межах прикордонних територій Київщини запроваджують додаткові тимчасові обмеження з 24 травня. Нові заборони стосуються, насамперед, Вишгородського району, що знаходиться в 5 кілометрах від північного кордону України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на Телеграм-каналі Патрульної поліції Київської області.

"Дані обмеження діятимуть відсьогодні (24 травня, - ред.) до закінчення воєнного стану та не поширюються на представників військових формувань", - повідомляє Патрульна поліція Київської області.

Зазначається, що з 24 травня забороняється:

пересування осіб та транспортних засобів, проведення всіх видів робіт з 22.00 вечора до 05.00 ранку;

перебування осіб у лісових масивах;

перевезення зброї та будь-яких засобів активної оборони без відповідних дозволів;

здійснення фото-, відеознімання доріг, об’єктів інфраструктури, розташування чи переміщення військових підрозділів;

використання будь-яких літальних апаратів та випуск плавзасобів на річках;

носіння військової форми одягу;

проведення різного роду відпочинку, плавання, полювання тощо.

будь-які пересування місцевості, яка безпосередньо прилягає до державного кордону, завширшки 1 тис. метрів, окрім населених пунктів, які прилягають до державного кордону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві та передмісті подорожчав проїзд: які тепер ціни. За словами голови Асоціації перевізників Києва та Київської області, головна причина, чому подорожчав проїзд, - дефіцит пального. Саме це спричинило зменшення кількості рухомого складу на 50%.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині в полі знайшли уламки некерованої авіаракети: у ДСНС повідомили подробиці. У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися