У Києві висадили чотири тисячі лілій із Харкова (ФОТО)

Розквітнути лілії в Києві можуть уже цього літа

Сьогодні, 24 травня, на Харківській площі в Києві посадили чотири тисячі лілій, які доставили з Харкова. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила Київська міська державна адміністрація.

У КМДА повідомляють, що понад чотири тисячі цибулин п'яти сортів квітів подарували меценати з Харкова київським зеленбудівцям. 

Також зазначається, що лілії можуть розквітнути вже цього літа, а висота деяких квітів, зважаючи на певний сорт, може досягати понад метр.

Загалом ліліями засадили 200 квадратних метрів території Харківської площі в Києві.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві та передмісті подорожчав проїзд: які тепер ціни. За словами голови Асоціації перевізників Києва та Київської області, головна причина, чому подорожчав проїзд, - дефіцит пального. Саме це спричинило зменшення кількості рухомого складу на 50%.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині в полі знайшли уламки некерованої авіаракети: у ДСНС повідомили подробиці. У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.

Читайте на порталі "Коментарі": у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися