Київська військова адміністрація назвала безпечні для відвідування парки та сквери столиці

Наразі триває обстеження парків на виявлення вибухонебезпечних предметів

У столиці можна безпечно відвідувати 40 парків і скверів. В інших парках наразі досі триває обстеження й перевірка на вибухонебезпечні предмети. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській військовій адміністрації.

У повідомленні КМВА зазначається, що безпечними, зокрема, є парки імені Рильського, "Співоче поле", "Позняки", "Кіото", "Попудренко", "Юність", "Орлятко", "Нивки", "Пейзажна алея", "Бабин Яр", урочище "Наталка". Ці території обстежені, і там немає небезпечних для життя предметів.

Працівники ДСНС і Центру швидкого реагування щоденно перевіряють парки й сквери на виявлення вибухонебезпечних предметів. З початку робіт щодо нетехнічного обстеження паркових зон Києва фахівці вже перевірили 705,74 гектара територій.

На фото, які опублікувала Київська міська військова адміністрація, можна переглянути повний перелік столичних парків, які безпечні для відвідування.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині вже виявили майже 1300 тіл убитих росіянами цивільних. Також голова поліції Київської області повідомив, що в Київській області досі щоденно виявляють цивільних, яких закатували російські військові. 

Також "Коментарі" писали, що в Київській області ввели додаткові обмеження: що заборонили. У межах прикордонних територій Київщини запроваджують додаткові тимчасові обмеження з 24 травня. Нові заборони стосуються, насамперед, Вишгородського району, що знаходиться в 5 кілометрах від північного кордону України.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/269


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися