На Київщині вже виявили майже 1300 тіл убитих росіянами цивільних

На Київщині досі майже щодня виявляють закатованих росіянами цивільних

На Київщині вже виявили 1297 тіл загиблих мирних мешканців через російську агресію. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов в ефірі 5 каналу.

“Наразі вже зафіксовано 1297 тіл, які були виявлені на території Київської області, тіл осіб, які були фактично вбиті під час війни, і більшість з них — це понад 600 людей, - були вбиті саме зі стрілецької зброї. Тобто, ми кажемо про те, що окупанти свідомо знищували українців”, - заявив в ефірі телеканалу Нєбитов.

Також голова поліції Київської області повідомив, що в Київській області досі щоденно виявляють цивільних, яких закатували російські військові. 

“Фактично на позиціях, де розташовувалися війська рф, ми постійно виявляємо закатованих і тимчасово похованих наших громадян... російські окупанти, коли до них потрапляло цивільне населення, вони нікого не щадили і у порушення правил і звичаїв ведення війни чинили насильство і вбивства щодо цивільних громадян”, - повідомив Нєбитов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві та передмісті подорожчав проїзд: які тепер ціни. За словами голови Асоціації перевізників Києва та Київської області, головна причина, чому подорожчав проїзд, - дефіцит пального. Саме це спричинило зменшення кількості рухомого складу на 50%.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині в полі знайшли уламки некерованої авіаракети: у ДСНС повідомили подробиці. У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.

Читайте на порталі "Коментарі": у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися