У Києві відбувся благодійний турнір з футболу та зірковий матч за участі ветеранів «Динамо»

Після дитячих змагань на поле вийшла збірна команда зірок спорту, культури та журналістики

До Дня захисту дітей у Києві відбувся благодійний дитячий футбольний турнір "Діти Дітям" та товариський матч зірок спорту, культури та журналістики. Зібрані благодійні внески підуть на підтримку дітей з Бородянки. Про це повідомляє Волонтерський штаб "Українська команда", який виступив одним з партнерів турніру. 

"Зараз особливо важливо підтримати всіх дітей, які перебували або й досі перебувають у місцях тимчасової окупації, які пережили бомбардування та обстріли, втрату рідних, які змушені були покинути свої оселі та стати вимушеними переселенцями", - сказав керівник "Української команди" Артур Палатний.

Після дитячих змагань на поле вийшла збірна команда зірок спорту, культури та журналістики. Серед зіркових гравців були, зокрема, легенди "Динамо" Василь Рац, Олег Протасов та Анатолій Дем’яненко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі.

Також "Коментарі" писали, що в Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися