В пошкодженій багатоповерхівці в Києві відновили газопостачання

Газ у свої домівки отримали майже всі мешканці будинку

У Дарницькому районі Києва відновили газопостачання до багатоповерхового будинку, що раніше постраждав від ворожого обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Київгаз".

За даними підприємства, газовики працювали над відновленням газопостачання два дні. У багатоповерхівці вибуховою хвилею було зірвано зовнішній газопровід на стіні та пошкоджено внутрішні газопроводи в деяких помешканнях. Пошкоджений газопровід "Київгаз" відремонтував власним коштом.

Газовики замінили крани та виконали регламентні роботи з пуску газу, а також обстежили і відремонтували решту пошкоджень внутрішньобудинкової системи газопостачання. Тепер у 197 квартирах багатоповерхового будинку в Дарницькому районі столиці відновлено газопостачання. Немає газу лише у 40 зруйнованих квартирах, подати його туди неможливо з міркувань безпеки.

В компанії "Київгаз" додали, що з початку повномасштабної війни у Києві були пошкоджені газові мережі у понад 50 багатоповерхівках. Постраждали будівлі в Подільському, Дарницькому, Святошинському, Оболонському та Шевченківському районах столиці. У більшості будинках столичні газовики вже відновили розподіл газу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за сто днів повномасштабної війни Росії проти України по Києву влучило 28 ворожих ракет. Від цих бомбардувань у столиці загинуло 95 мирних громадян, серед яких четверо дітей.

Нагадаємо, у лютому після одного з обстрілів Києва ворожими ракетами український моряк Тарас Остапчук підтопив яхту російського олігарха, якого вважає причетним до співпраці з окупантами. Судно стояло на причалі в Іспанії. Подробиці — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео про те, як у Броварах на автівці для викачки фекалій намалювали обличчя Путіна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися