ЗСУ захопили БМД-4м окупантів, які чинили звірства на Київщині (ФОТО)

Після "гідної зустрічі" на Київщині, окупанти приїхали на Луганщину

Українські військові в Луганській області захопили БМД-4м окупантів. Бойова машина належала тому ворожому підрозділу, який раніше вчиняв звірства в Київській області. Екіпаж окупантської бойової машини завдяки зусиллям українських воїнів було знищено. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила у Фейсбуці.

"31 окрема десантно-штурмова бригада – саме цей підрозділ окупантів вчиняв свої звірства на Київщині на початку повномасштабного вторгнення рф на територію України. Після "гідної зустрічі" на півночі нашої держави, ця орда приїхала на Луганщину", - йдеться в повідомленні бригади.

Українські військові зазначили, що для деяких російських злочинців ця поїздка завершилася смертю. А захисники України забрали їхню техніку собі як трофей.

"Перед вами фото із трофейної БМД-4м (бойова машина десанту), згаданого вище підрозділу, яку нещодавно Королівські піхотинці підбили у нашій смузі відповідальності. P.S. після невеличкого ремонту машина буде виконувати бойові завдання, а ось її екіпажу не допоможе вже нічого. Все буде Україна", - заявили українські захисники.

Як повідомлял раніше "Коментарі", у Києві шанувальник "руского міра" постане перед судом. Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина, який поширював матеріали з виправдовуванням і запереченням війни Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50% - у столиці стало "значно спокійніше". У Києві під час війни рівень злочинності впав майже вдвічі. За кілька місяців із початку вторгнення Росії в України завдяки Нацполіції було виявлено понад 20 диверсійно-розвідувальних груп, зачищено 31 населений пункт у Київській області й відкрито 167 кримінальних проваджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися